Your guide is LifeCoach: Hanneke Tops

Voordat jij je Ziel en Zaligheid bij mij op tafel gooit, begrijp ik heel goed dat je ook wil weten wie ik ben… En terecht !

Ik heb Tabbhu opgezet om gehoor te kunnen geven aan mijn passie, visie en missie.
Werkzaam als LifeCoach en Therapeut ben ik enorm voorstander van holistische zorg waarbij er oog is voor de totale mens: lichamelijk, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel.

Deze bredere visie is ontstaan vanuit eigen ervaring als hulpverlener in de reguliere sector én als mens met behoefte aan spirituele begeleiding.
Op m’n 24e liep ik zelf behoorlijk vast in mijn ontwikkeling. Een fikse burn-out zorgde ervoor dat ik de stilstand kon gebruiken om mezelf écht goed te leren kennen. Alternatieve behandelingen hebben mij bij de kern geraakt. 

En nu is er een enorme toename aan depressie, burn-out, overspannenheid, angst, overprikkeling, oververmoeidheid, ofwel stress onder de mensen.
Als ervaringsdeskundige had ik geen betere voorbereiding en leerschool kunnen treffen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik er nu voor jou mag zijn.

Ik weet hoe heftig deze periode is, maar ik weet ook hoe krachtig je eruit gaat komen. Als je deze periode maar positief gebruikt. Want ik druk je op je hart… Je komt er mooier, sterker en stralender dan ooit uit. Je hebt alleen ff wat hulp nodig. Kan iedereen wel eens gebruiken toch?

Ik vind het heel belangrijk dat ik dicht bij jou als mens en je hulpvraag sta, zodat ik maatwerk kan leveren. Omdat mijn praktijk vrijgevestigd is kan ik dit waarmaken. Je hebt direct contact met mij. En omdat we samen zo gemotiveerd zijn om jou verder op weg te helpen, bereik je binnen no-time je wenselijke doel. 

Klik hier om te lezen “Waar ik 100% voor sta als Lifecoach” en wat jij als coachee van mij mag verwachten !

Ik omvat in 10 kernwoorden:

Doortastend, genieter, warm, empathisch, intuïtief, creatief, aandachtig, zelfstandig, kritisch en toegewijd. 

DSC_2098_Low

CV in het kort

Opleidingen & Masterclasses:
Creatieve Therapie Fac. Drama
HS Zuyd
Particuliere Healing & Reading
 T. Goossens
Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT
 CVM A’dam
Verdieping – Mindfulness
T. Bartley bij Seetrue
Verdieping – Mindfulness
D. Dewulf bij Seetrue
Intuïtieve Ontwikkeling High Professionals
I. Hilhorst te A’dam
Systemisch Opstellen – Individueel
Kuunganisha Opleiding

Testimonials

  • Nu bepaal ik mijn bestemming! Bedankt, want ik had me geen fijnere reisleidster kunnen wensen”
    Willem alg
  • “Lieve Hanneke, ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen en mijn leven op deze manier hebt verrijkt. Mij verder hebt geholpen!”

    Martin
  • “Mijn complimenten en waardering voor jou als coach en als mens. Wat een mooie reis heb ik met je mogen maken. Je hebt me een flinke zet in de richting van mezelf gegeven!

    Helene