TABBHUTIQUE

Welkom in mijn TABBHUTIQUE !

Laat je hier verwennen door puur natuurlijke verzorgingsproducten waar je huid helemaal van gaat opleven en stralen. Ga zelfstandig aan de slag met jouw persoonlijk groeiproces, download de E-Guide. Of boek een online sessie waarbij je op diepgaande wijze wordt begeleid naar meer inzicht, zelfkennis en groei. 

Wil je graag een product of dienst uit de TABBHUTIQUE, maar heb je geen PayPal of Creditcard?
Geen enkel probleem! Stuur dan rechtstreeks een mailtje naar info@tabbhu.nl

Bekijk hier de Persoonlijke Groei & Verzorgingsproducten van TABBHUTIQUE

AURUM ‘Stralende Huid’

 32,50

Na een zeer zorgvuldig proces heb ik de perfecte reiniger en verzorger voor de huid weten te maken. AURUM is een zeer veelzijdige rijke huidolie op basis van natuurlijke Retinol dat bijdraagt aan goede hydratatie en cel vernieuwing. AURUM is een ideaal huid product. Binnen korte tijd is mijn volledige huid gaan opleven, stralen en het wordt er na ieder gebruik zichtbaar en voelbaar gezonder van.

AURUM is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de gevoelige of intolerante huid en zeker ook voor de al wat rijpere huid.

E-GUIDE “Innerlijk Werk”

 12,50

Ga zelfstandig aan de slag met jouw persoonlijke groei ! 

In deel 1 van “Innerlijk Werk” word je in 4 stappen meegenomen op een fascinerende reis van wat dromen je willen vertellen. Dromenanalyse is een rijke vorm van innerlijk werk; een meditatief kanaal waar je rechtstreeks inzicht, zelfkennis en groei uit haalt. Geen standaard droomverklaring, maar het échte werk, gebaseerd op Jungiaanse psycho-analyse. Na betaling direct te downloaden. 

MÈLLON “Helende Huid”

 34,95

Dit potje staat altijd wel ergens bij me in de buurt of neem het mee onderweg. Want MÈLLON is een echt ‘wonderbalsem’ bij problemen met de huid. Denk aan jeuk, irritatie, verbranding, wondjes, schrale lippen, droge handen, uitslag… het desinfecteerd, voedt en verzacht de huid direct. Het is multi toepasbaar en ik gebruik het werkelijk voor alles waarvan ik voel dat mijn huid extra voeding en verzorging bij nodig heeft. Steeds weer vind ik het verbazingwekkend hoe snel mijn huid – en die van anderen – hersteld en geneest door de krachtige werking van MÈLLON.