GUIDANCE
BY
HANNEKE

Na jarenlang in de reguliere sector te hebben gewerkt, kwam ik zelf in 2008 in een groot transformatieproces terecht na aanleiding van een fikse burn-out. Als vaktherapeut en intensief gezinsbegeleider kende ik de standaard trajectprocedures heel goed, toch wilde ik die wandelgangen in mijn eigen herstelproces niet betreden. Ik wilde het bij de oorzaak aanpakken en niets onderdrukken of quick-fixen.

Bewustzijn- en Transformatiecoaching door Hanneke in Bretagne, Frankrijk

In die tijd was mediteren en ademwerk nog westers vreemd, maar voor mij bleek het de perfecte start in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Even later kwam ik via-via bij een therapeut met een zolderpraktijk. Zij heeft mij destijds niet alleen fantastisch geholpen, ze werd tevens mijn mentor in het fenomeen Innerlijk Werk. Zowel op stoel van de cliënt als van de leerling, leerde ik opnieuw de waarde van een uitzonderlijk goede therapeut kennen. En dat wakkerde gelukkig weer een vuur in me aan. Na deze rijke ervaringen en verdere certificeringen tot mindfulness trainer en systemisch opsteller, wilde ik niet meer terug naar waar ik vandaan kwam.

Om alles in volle potentie te kunnen uitdragen, opende ik in 2012 mijn vrijgevestigde praktijk te Eindhoven, die uiteindelijk, na heel wat vlieguren, de naam TABBHU “Guidance To Personal Growth” kreeg.

Gaandeweg ben ik mezelf lifecoach gaan noemen, omdat persoonlijke groei voor iedereen is; struggelen is een universeel gegeven. Tegelijkertijd is ieder individu uniek, daarom is maatwerk de enige echte manier om iemand succesvol verder te helpen. En het mooie is, trajecten hoeven helemaal niet lang te duren. Ik vind het super belangrijk dat iemand leert kracht uit zichzelf te halen en daardoor weer snel op eigen been is. 

Sinds 2022 is TABBHU uitgegroeid tot een hoogwaardige Personal Retreat & Coaching in de prachtige omgeving van Bretagne, Frankrijk, waar ik met mijn vriend en ons hondje Saví woon. 

Mensen krijgen hier tijdens hun verzorgde verblijf de unieke gelegenheid om voor een aantal dagen volledig ongestoord aan de slag te gaan met zichzelf, onder mijn maatgerichte 1op1 begeleiding. Binnenkort kan dit ook inclusief een Psilocybine Therapiesessie. Daarover lees je spoedig meer over bij Tabbhu !

In mijn vrije tijd maak ik lange hikes en ontdek ik graag nieuwe gebieden; ben ik te vinden in onze (moes)tuin en houd ik me gepassioneerd bezig met het cultiveren van puur natuurlijke producten die gezond zijn voor lichaam en geest. Zowel in mijn vakgebied als persoonlijke leven blijf ik mezelf ook graag door ontwikkelen. 

Afgeronde studies

 • Vaktherapie faculteit Drama
  → Hogeschool Zuyd, Heerlen
 • Intensieve Pedagogische Thuisbegeleiding
  → Fontys Hogeschool, Eindhoven
 • Particuliere Healing & Reading
  → T. Goossens, Maastricht
 • Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT
  → CVM, Amsterdam
 • Verdieping – Mindfulness 1&2 SeeTrue
  → T. Bartley & D. Dewulf, Maastricht
 • Intuïtieve Ontwikkeling High Professionals
  → I. Hilhorst, Amsterdam
 • Systemisch Opstellen – Individueel
  → Kuunganisha Opleiding, Eindhoven