YOUR GROWTH
GUIDED
BY
HANNEKE

TABBHU “Guidance To Personal Growth” ben ik sinds 2015 begonnen als vrijgevestigde coachingspraktijk in Nederland. Ik had een hele fijne huiskamerpraktijk gecreëerd waar mensen zich instant op hun gemak voelde. Na jarenlang in de reguliere sector te hebben gewerkt, kon ik eindelijk mijn eigen visie kwijt. Protocollen, ‘one size fits all’, ellelange trajecten en gedoe gingen acuut de prullenbak in. Hier kwam oprechte betrokkenheid, werken van hart tot hart en veel meer vanuit gevoel voor terug. In mijn eigen praktijk kon ik mensen met diepgang begeleiden en terugbrengen naar zichzelf.
Na 6 hele mooie praktijkjaren begon er iets in mij te borrelen. Een hunkering… 

Bewustzijn- en Transformatiecoaching door Hanneke in Bretagne, Frankrijk

Opgegroeid in een kleine boerendorp verlangde ik steeds meer terug naar het buitengebied, de rust, ongerepte natuur, een eigen moestuin, wilde dieren, een kleinere gemeenschap. Bretagne heeft ons altijd al getrokken, zo zijn we in 2021 geëmigreerd naar onze droomplek. Deze bezielde plek matcht zo goed bij wie ik ben en wist ook meteen dat ik hier mensen op bijzondere wijze zou gaan ontvangen.

Ik ben immens dankbaar dat we deze grote stap hebben genomen. Hier is de begeleiding alleen nog maar mooier geworden. Meerdere dagen achtereen gefocust met 1 persoon werken in een tijdloze zone, dat doet echt wat met je ! De transformaties zijn prachtig. 

In mijn betrokken begeleiding word ik omschreven als ervaren, oprecht, diepgaand, invoelend, aandachtig, warm en iemand die je echt ‘aan’ kan zetten. Van origine ben ik creatief therapeut, mindfulness trainer, systemisch opsteller en gebruik veel methodieken uit de Jungiaanse psycho-analyse. Toch noem ik mezelf coach/begeleider, omdat ik op deze manier veel meer mensen kan bereiken die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en toch ook de nodige diepgang zoeken waar bepaalde problemen vandaan komen. Ik blijf mezelf als mens/coach/therapeut continu ontwikkelen, ga zelf regelmatig in retreat en wijk niet uit voor mijn eigen demonen. 

Hiernaast ben ik dol op het buitenleven. Ik maak lange hikes. Werk graag in de tuin. Kloof ons eigen hout. Verbouw onze eigen groenten en verdiep me graag in de unieke eigenschappen van bloemen, kruiden en plantenextracten waar ik natuurlijke verzorgingsproducten van maak. Misschien vind je het leuk om een kijkje te nemen in mijn Tabbhutique.
Hier vind je ook E-Guides die je op weg helpen bij jouw persoonlijke groei. En kun je online ‘Innerlijke Werk’ sessies bij me boeken.

Afgeronde studies

 • Creatieve Therapie
  → Hogeschool Zuyd
 • Intensieve Pedagogische Thuisbegeleiding
  → Fontys Hogeschool
 • Particuliere Healing & Reading
  → T. Goossens
 • Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT
  → CVM A’dam
 • Verdieping – Mindfulness 1&2
  → T. Bartley & D. Dewulf – SeeTrue
 • Intuïtieve Ontwikkeling High Professionals
  → I. Hilhorst te A’dam
 • Systemisch Opstellen – Individueel
  → Kuunganisha Opleiding
 • Inner Work Facilitator
  → Jungiaanse Psycho-Analyse
Hanneke Tops - Professioneel coach bij TABBHU'S "Guidance To Personal Growth" in Bretagne, Frankrijk