“Een aanvulling van waar ik al mee bezig ben. Ik ben nu nog dichter bij mezelf gekomen“.

“Deze training zit super goed in elkaar ! Ik heb nu handvatten om uit mijn hoofd te komen en milder te zijn voor mezelf.”

“Ik kan nu meer bewust van momenten in het leven genieten. Meer vanuit mijn eigen kracht, visie en hart handelen. Hierdoor ben ik veel meer gaan nadenken en meer gaan voelen en optimistischer geworden.

Mindfulness Ervaringen 8-weekse training-genieten

“Ik heb geleerd mensen, dingen, zaken en situaties beter te leren accepteren zoals ze zijn. Dit heeft mij heel veel innerlijke rust, ruimte en positieve energie gegeven”.

Mindfulness Ervaringen

“Bedankt voor de handvaten die je me hebt geboden. Ik heb echt het gevoel dat we in een veilige en fijne sfeer hebben kunnen werken aan iets moois”.

Mindfulness Ervaringen

“Thank you, voor deze hele bijzondere en mooie mindfulness training”

Mindfulness ervaring

“Ik wil je super bedanken voor alles wat ik bij je geleerd heb. Het was een zeer leerzame en turbulente periode, waar ik veel goede dingen uit gehaald heb.”

Mindfulness ervaringen

“Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel vreugde en vrede ervaren. En dan denk ik, dit is pas het begin, er is nog zo onwijs veel te leren. Het is een eer om van jou te mogen leren en herinneren”

“Dagelijks denk ik nog aan deze bijzondere sessies. Nooit geweten dat er zoveel meer in mij zit, waar ik op kan vertrouwen

 

“Ik heb vertrouwen, liefde voor mezelf en intens genieten teruggevonden. Ik weet dat dit uit mezelf komt, maar zonder jouw begeleiding had
dit nog diep verstopt gezeten”